Auto Financieren

Auto financieren? U bent toe aan een nieuwe auto maar weet nog niet hoe deze te financieren? Wij geven u graag de informatie welke u nodig heeft om een auto te financieren. Heeft u een auto welke u wilt inruilen? Dan moet de dagwaarde auto worden bepaald.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren. Misschien heeft u spaargeld, dan kunt u waarschijnlijk met gemak een andere of nieuwe auto financieren. U kunt ook een lening bij uw bank aanvragen, u betaald daardoor op lange termijn wel iets meer maar kent ook zijn voordelen. U rijdt bijvoorbeeld zuiniger of u bespaart op de wegenbelasting. Wees wel voorzichtig met het aangaan van een lening. In eerste instantie lijkt een lening de ideale uitkomst om uw auto te financieren, u bent enthousiast geraakt over de auto en ziet alleen de voordelen. Laat u goed informeren over de voorwaarden, rentepercentage en dergelijke. Informeer bij verschillende banken naar de hoogte van de rente. Reken goed uit wat de maandelijkse kosten zullen zijn en of u dat kunt opbrengen. Beslis daarna hoe u uw auto gaat financieren.

 

Auto financieren via dealerAuto financieren

Het is ook mogelijk een lening via de dealer aan te gaan. Op deze manier kunt u ook uw auto financieren. De dealer kan u informeren over het aanbod, de voor- en nadelen van een auto financieren.

U kunt uw huidige auto inruilen, u krijgt dan een bepaald bedrag in mindering op uw aankoop. Wie bepaald dit bedrag? Hoe weet ik wat de inruilwaarde van mijn auto bedraagt? De inruilwaarde auto hangt van verschillende factoren af. Allereerst wordt de dagwaarde bepaald. Als deze dagwaarde is bepaald wordt er gekeken naar de prijs van de nieuwe af te nemen auto, er wordt een redelijk voorstel gedaan. De dagwaarde is niet gelijk aan de inruilwaarde.

De dagwaarde van uw auto wordt bepaald aan de hand van de leeftijd van de auto, het aantal gereden kilometers en ook de onderhoudsbeurten tellen mee. In welke staat verkeerd de auto en hoe is er de afgelopen jaren mee omgegaan. Een deukje in de motorkap? Hierdoor wordt de dagwaarde mogelijk lager bepaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>