Auto kopen

Als u een auto gaat kopen wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Het liefst willen we allemaal de beste auto kopen voor de laagste prijs. Om u op weg te helpen met een kwalitatief goede auto te kopen voor een mooie prijs zullen wij u voorzien van enkele handige tips.

 

Dagwaarde belangrijk voor een auto kopen.

Als u een auto gaat kopen is het altijd belangrijk dat u weet wat de dagwaarde is van de desbetreffende auto.Om de dag waarde van een auto te bepalen zijn er diverse services beschikbaar, dagwaarde auto berekenen. Een andere goede prijsindicatie is opzoeken waar de gemiddelde occasion voor te koop staat. Gaat u een auto kopen dan is het ook handig om te weten wat u nog voor de auto terug kunt krijgen als u hem zelf weer wilt verkopen.Auto Kopen

Maak een schatting van de kilometers die u wilt gaan rijden en trek de gemiddelde afschrijving per kilometer van uw dagwaarde af. Op deze manier weet u wat de auto hoort te kosten, wat de dealer vraagt en wat u er nog voor terug kunt krijgen als u weer een nieuwe auto gaat kopen. Als we een auto kopen kunnen we op basis van deze 3 gegevens een prijs vaststellen wat we willen betalen.

 

Occasion kopenAuto kopen

Een tweedehands auto kopen is niet altijd even makkelijk. Vaak weet u niet zo goed wat u koopt en is het maar afwachten of het bevalt. Toch zijn er een aantal punten die u wel moet nakijken als u een auto wilt kopen.

Om de kwaliteit van de auto te bepalen die u wilt gaan kopen zullen we u enkele tips geven. Het is verstandig om altijd bij een erkende garage een auto te kopen. Let hierbij op keurmerken zoals BOVAG. Ook is het verstandig om alleen auto’s te kopen die een onderhoudsboekje erbij hebben.

Zorg er voor dat u altijd een goed onderhouden auto koopt en dat dit ook duidelijk terug te vinden is. Voordat u een auto gaat kopen dient u ook altijd het oliepeil, olie kwaliteit, de bandenspanning, het banden profiel en de lampen te controleren. Voor je een auto koopt moet je hem altijd even goed nalopen op mankementjes. Als je twijfels hebt kijk dan of je eventueel garantie kunt krijgen tegen een meerprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>